Creëren van waardevolle en duurzame relaties
 

Website bouwen & ontwikkelen

Website bouwen en webdesign


De vertaalslag van de identiteit van een bedrijf is essentieel voor een juist website ontwerp binnen een herkenbare gebruikersomgeving (interface).

Lees meer

Actualiseren van websites


Actuele content bewijst een actieve onderneming. De consument en zakelijke bezoeker associeert een onderneming onder andere met de online activiteiten en aanwezigheid.

Lees meer

Optimaliseren van websites


Een belangrijk onderdeel van website bouwen is om deze vindbaar voor te maken voor een gewenste doelgroep in zoekmachines.
SEO is een voorbeeld van een website optimaliseren.

Lees meer

Advies bij online zichtbaarheid


De wereld veranderd snel en voortdurend en online wijzigen zaken zich snel. Deze kennis houden wij up-to-date en heeft onze interesse om te kunnen adviseren.

Lees meer

Van website naar webplan

 
Website | Proces & Principes

Website & Ontwikkeling

Jezelf en je onderneming een spiegel voorhouden door middel van deze invalshoeken in relatie tot je doelgroep.
Van website naar webplan.

Een website, het medium met een spiegelend karakter

 

Bovenstaand overzicht van de vier werkgebieden waar je het ontwikkelen van een website onder in kan verdelen zijn er alle vier op gericht de juiste klant en relatie aan te spreken en om te zetten in een actie die bij jou organisatie/persoon past. Het zijn in feite vier in elkaar overlopende aspecten met één gemeenschappelijke deler.

Wat beweegt jouw klant


Dit vraagt om heel goed leren begrijpen, zelfs te doorgronden wie jouw klant is en wat de beweegredenen zijn en jouw benaderingswijze, handelswijze, dienst en product hierop aan te sluiten. Om hier een antwoord op te krijgen moet je regelmatig in de 'spiegel' kijken. Hiervoor is een website een geweldige tool.

Participatie commercie


Dit vraagt om een actieve(re) deelname van de klant zelf tijdens het koopproces maar nog belangrijker, ver daarvoor! Dit is in feite ook het principe waar de term P-commerce om draait. Een term die opleefde in 2004-2005 maar in feite actueler is als ooit.

Commercie [handel] (1650) < frans commerce < latijn commercium [handelsverkeer], van com- [samen] + merx (2e nv. mercis) [koopwaar, handel].
(BRON:P.A.F. van Veen en N. van der Sijs (1997), Etymologisch woordenboek: de herkomst van onze woorden, 2e druk, Van Dale Lexicografie, Utrecht/Antwerpen)