Recent Werk

Hieronder een greep uit recent werk.

 
Website: TrouwringenLounge |NL
Samen creëren we de mooiste ringen

De website is onder anderen opgemaakt op basis van een Wordpress installatie. De content die wordt getoond wordt dynamisch gepresenteerd. Verder is de website voorzien van een webshop.

De website is volledig responsive en kan waar nodig zelf worden aangepast. Ook kunnen de nieuwsberichten zelf worden ingebracht en worden verspreid via de sociale media.

 

Méér dan 20 jaar professional bij kopen van trouwringen


TrouwringenLounge |NL is er voor aankomende echtparen om bij trouwringen kopen te helpen, te adviseren en te ondersteunen, door middel van de opgebouwde ervaring en expertise. Dat doen we door de beste tips, trends en informatie te delen via onze e-books, blogs en nieuwsbrieven en tijdens een ingepland verkoopgesprek. Online en fysiek.

TrouwringenLounge |NL is er om de juiste trouwringen, partnerringen, relatieringen, aanzoekringen of verlovingsringen bewust te kunnen kopen.

Het is de missie om aankomende echtparen, in dit digitale tijdperk, zo persoonlijk en professioneel mogelijk te bedienen bij het kopen van trouwringen.

We zetten hiervoor verschillende kanalen in om hier van dienst te kunnen zijn en daarmee de trouwringspecialist dichtbij de hand te hebben op het moment dat het uitkomt. Dit doen we door lang bereikbaar te zijn via telefoon, email, berichtenservices van sociale media en de chatfunctie op de website.

We bieden de mogelijkheid ontwerpen te fasciliteren en online te delen door middel van onze TrouwringDesigner en is het mogelijk 24/7 online onze collecties te bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. 

Door middel van afspraken kunnen de ringen in het echt om gezien worden en gekocht. Ook kan men online hun trouwringen kopen in de Webshop, via de Facebook Pagina of het Instagram Account van TrouwringenLounge |NL.

Voorbeeld verschillende schermafmetingen


       


      

Website: www.trouwringenlounge
Oudere Berichten Home Nieuwere berichten