Recent Werk

Hieronder een greep uit recent werk.

 
Website: La Tortue Management
Website: https://www.latortuemanagement.nl
 

La Tortue Management

  • Advies & Consulting
  • Interim directie & Management
  • Toezicht & Commissariaat


La Tortue is opgericht door Eelko Musterd, technisch bedrijfskundige. De missie van La Tortue is het verhogen van het rendement van logistieke operaties en supply chains.

In de fabel De Haas en de Schildpad (Jean de La Fontaine, 17e eeuwse Franse schrijver), wint La Tortue, schildpad in het Frans, de race van de haas. Deze uitkomst staat model voor de aanpak van La Tortue: bedachtzaam, inventief en doorzettend naar een blijvende impact. Zo maakt La Tortue zichtbare resultaten.

De logistieke en transportwereld loopt al van kinds jongs af aan als een rode draad door mijn leven; daar is mijn passie logistiek, en later supply chain, ontstaan. De slogan ‘ Zonder transport staat alles stil’ is een belangrijke drijfveer achter de doelstelling van La Tortue.

In mijn loopbaan heb ik leidende rollen vervuld bij zowel logistieke dienstverleners als bij verladers. Bij de eerste heb ik mijn logistieke kennis en ervaring opgebouwd. Bij de tweede heb ik mijn supply chain expertise ontwikkeld. Vanuit beide zijden heb ik met succes aan een breed aantal rendementsverbeteringen gewerkt.

Door mijn omgeving word ik getypeerd als een ondernemende persoonlijkheid die, op een mensgerichte manier en met respect voor de bestaande cultuur, onderscheidende resultaten weet te boeken.
 


Oudere Berichten Home Nieuwere berichten