Recent Werk

Hieronder een greep uit recent werk.

 
Website: Pand-Zuid Conceptstore

Website Pand-Zuid Conceptstore

De website is opgezet vanuit een Wordpress installatie. Hiermee is de website makkelijk te voorzien van content en kunnen berichten vanaf het laatste nieuws worden gedeeld moet de sociale media. De link tussen de website en sociale media is in de retail een belangrijk instrument om up to date te blijven en de klanten de informeren.

Naast het presenteren worden de berichten die vanaf Instagram worden gedeeld ook op de website gepubliceerd. 

De website is naast het laatste nieuws presentatie van de drie pijlers waaruit het concept van Pand-Zuid is opgebouwd: Fashion, Food en Living. De website is volledig repsonsive, dus voor elke beeldschermafmeting geoptimaliseerd. 

Website: https://www.pand-zuid.nl
 
 

PAND-ZUID Emmeloord

 

Bij Pand-Zuid kun je slagen voor een volledige outfit. Comfortabele en stijlvolle kleding voor de casual look maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

Wil je je interieur mooi inrichten en/of aankleden? De laatste trends op het gebied van Home & Living vind je bij ons!

De conceptstore is gevestigd op een unieke locatie in Emmeloord, gelegen aan het water (De Urkervaart) en op loopafstand net buiten het centrum. (voormalig Zeilmakerij Lampe)
 

Het prachtige en op het zuiden gelegen pand, dat natuurlijk wordt verlicht door haar vele ramen, in combinatie met de ruime opzet van de winkel, geeft je het gevoel van rust en thuiskomen. Het is hierdoor ontspannen en relaxed winkelen.


Voorbeeld verschillende schermafmetingen


      
 
 
Oudere Berichten Home Nieuwere berichten