Website Ontwikkeling & Advies

Website Ontwikkeling & Advies

Website en advies in een notendop

 

Website Ontwikkeling & Advies


Onze dienstverlening is er op gericht om de ontwikkeling van websites breed te ondersteunen voor bedrijven in het midden- en klein bedrijf.

Advies zien wij hierbij als een belangrijke pijler in deze snel evoluerende wereld naast het website bouwen, actualiseren en optimaliseren.

Idealiter is het toewerken naar een Webplan, een totaalpakket van de vier domeinen waar onze dienstverlening in onder te verdelen is, dan bijvoorbeeld alleen een website bouwen.

Dit idee over websiteontwikkeling is goed zichtbaar bij de ServiceCompiler - samensteller van diensten - die gebaseerd is op deze vier pijlers van onze dienstverlening die altijd in een verschillende verhouding tot elkaar staan.

Deze online tool zet onze visie over websiteontwikkeling volledig visueel uiteen.

Doelgroep van de levering van onze diensten


Wij zijn gevestigd in Emmeloord in de gemeente Noordoostpolder van de provincie Flevoland en realiseren websites voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches in Nederland.

Wij leveren onze diensten onder andere aan het midden- en kleinbedrijf, detaillisten en hoog opgeleide en/of breed ervaren ondernemers in een eenmanszaak of B.V.

Denk hierbij aan winkels, consultancy bureaus, bedrijfskundigen, merkhouders, coaches en andere éénpitters.

Ontzorgen van de ondernemer

 

Verlengstuk van uw bedrijf


Ontzorgen, het uit handen nemen van specifieke werkzaamheden, van de ondernemer staat bij ons centraal in combinatie met een duurzame relatie.

De gespecialiseerde werkzaamheden die website ontwikkeling met zich meebrengt heeft niet elke ondernemer onder één dak, wij kunnen hier het verlengstuk zijn van het bedrijf.

Door deze werkzaamheden uit te besteden is het mogelijk de online aanwezigheid, activiteiten en uitingen meer professioneel en frequenter te doen zonder daarbij deze expertise zelf in huis te hebben.

Betrokkenheid zien wij als één van de uitgangspunten voor het maken van een goede website vs. webplan.

Het actualiseren en onderhouden van websites is voor ons niets anders dan 'meegroeien' met onze klanten en hun website up to date houden ten opzichte van de voortdurende technologische ontwikkelingen en mogelijkheden van het internet.

Hierin adviseren wij ook.