Een website laten maken

 

Doelgroep en design van de website


Wij richten ons op de ondernemer die geen tijd (meer heeft) en/of de kennis niet in huis heeft om zelf een professionele website te maken.

De vertaalslag van de identiteit van het bedrijf is essentieel voor het ontwerp van de website en het aanspreken van de juiste doelgroep. Dit is de kern en kracht van onze onderneming.

Realisatie van een website

 

Wat is het doel van de website?


Het realiseren van een website is een proces dat verschillende stadia binnen dit domein van het webplan doorloopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oriëntatie- of de ontwerpfase.

In - De ServiceCompiler - is het heel goed zichtbaar dat in de oriëntatiefase al nagedacht moet worden, of de vraag gesteld wordt, welk doel de website moet gaan dienen.

meer lezen

Fasering bij het laten maken van een website


Het doel van de website is leidend voor alle vervolgfasen van het laten maken van een website. Het is het meest duidelijk voor de bezoeker en lezer als dit als een concept wordt uitgewerkt en gecommuniceerd gaat worden.

Door het website bouwen op te delen in verschillende fasen, creëren we een logisch en overzichtelijk stramien waarbinnen gewerkt kan worden en bepaalde beslisingen op het juiste en logische moment gemaakt kunnen worden en doorgang geeft naar de vervolgfase.

De fasen zijn ook heel bruikbaar bij eventuele bestaande websites die uitgebouwd of aangepast moeten worden.

Responsive websites


De websites die we bouwen anno 2022 zijn responsive. Dit houdt in dat deze geoptimaliseerd zijn voor verschillende media van grote tot extra kleine schermen zoals telefoons, tablets, laptops en grotere monitoren die vaak gebruikt worden bij een desktop pc.

Websites vandaag de dag zijn responsive
Het is van belang dat uw website goed zichtbaar is op de verschillende media. Een responsive website is een website die zich aanpast naar de schermresolutie. Anders gezegd, een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm van de bezoeker en altijd optimaal getoond wordt op verschillende schermformaten.

Een website responsive maken, het beschikbaar maken van de website op een telefoon, tablet, laptop of desktop stopt niet bij de verschillende beelschermresoluties.

Dit deel van het ontwerpproces houdt zich ook bezig met het ontwerp gebruiksvriendelijk te maken om een goede gebruikerservaring voor mobiele apparaten te realiseren.

Op deze manier realiseren wij dat de meest belangrijke informatie van uw onderneming en andere online activiteiten op een vriendelijke wijze mobiel zichtbaar wordt.

Sociale Media


In deze tijd is socale media niet meer weg te denken uit het dagelijkse bestaan en een geweldige kans voor uw bedrijf. Integratie van uw verschillende sociale media platformen met uw website is een fantastische manier om uw bedrijf crossmediaal online onder de aandachtte brengen.

Vragen?